Landstede Groep

Examentraining

Om je goed voor te bereiden op je school- en eindexamen(s) organiseert examentrainer Lyceo, in samenwerking met het Carolus Clusius College en het Meander College examentrainingen. Deze twee- en driedaagse trainingen vinden plaats op het Meander College.

Lyceo examentraining: zelfvertrouwen en zekerheid, zonder zenuwen
De examentraining van Lyceo zorgt ervoor dat je optimaal wordt voorbereid op de (school)examens. Alle stof wordt herhaald en er wordt samen gekeken naar de onderdelen waar je moeite mee hebt. Een examentraining duurt, afhankelijk van de training, 2 of 3 dagen. 

Onafhankelijke methode en lesmateriaal
Lyceo werkt met een geheel eigen methode en lesmateriaal, ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten. Deze methode is de afgelopen 11 jaar in de praktijk getoetst en continu verbeterd.

De afgelopen jaren heeft het CCC de ervaring dat leerlingen die de examentraining gevolgd hebben beduidend betere examenresultaten behalen.

Direct inschrijven
De examentrainingen vinden plaats op 7 t/m 9 mei en 11 t/m 12 mei. De tweedaagse vwo en havo examentrainingen worden aangeboden voor 169,00 euro. De driedaagse vwo en havo examentrainingen worden aangeboden voor 231,00 euro. Een vmbo examentraining wordt aangeboden voor 143,00 euro.

Inschrijven voor één of meerdere examentrainingen kan via www.lyceo.nl/ccc. Wacht niet te lang met inschrijven zodat je verzekerd bent van een plek.

Informeer mij later
Klik hier als je later in het jaar geïnformeerd wilt worden over de examentrainingen.

Over Lyceo 
Lyceo is de meeste gevraagde examentrainer van Nederland en samen met haar kennispartners tevens de grootste aanbieder van huiswerkbegeleiding en bijles. Lyceo helpt jaarlijks duizenden scholieren bij de voorbereiding op hun examens. Lyceo is groot in persoonlijke aandacht.

Benieuwd hoe een examentraining van Lyceo eruit ziet? Klik dan hier

Heb je vragen of wil je meer informatie over de examentrainingen? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar: 071-79 000 40.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

Bezoekadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Postadres
Prinses Julianastraat 66

8019 AX Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.