Landstede Groep

Examentraining

Om je goed voor te bereiden op je school- en eindexamen(s) organiseert examentrainer Lyceo, in samenwerking met het Carolus Clusius College en het Meander College examentrainingen. Deze tweedaagse trainingen vinden plaats op het Meander College.

Lyceo examentraining: zelfvertrouwen en zekerheid, zonder zenuwen
De examentraining van Lyceo zorgt ervoor dat je optimaal wordt voorbereid op de (school)examens. Alle stof wordt herhaald en er wordt samen gekeken naar de onderdelen waar je moeite mee hebt. Een examentraining duurt 2 dagen.

Bewezen effectief voor alle vakken en alle niveaus
Als enige aanbieder in Nederland laat Lyceo het effect van de examentrainingen wetenschappelijk toetsen door een onafhankelijke partij: SEO Economisch Onderzoek, gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Onafhankelijke methode en lesmateriaal
Lyceo werkt daarbij met eigen ontwikkeld lesmateriaal dat elk jaar, in samenwerking met hogescholen en universiteiten, geheel wordt vernieuwd en aangepast.

Direct inschrijven
De examentrainingen vinden plaats op 23 t/m 24 april en 25 t/m 26 april. Inschrijven voor één of meerdere examentrainingen kan via www.lyceo.nl/ccc. Wij raden je van harte aan niet te lang te wachten met inschrijven zodat je verzekerd bent van een plek.

De tweedaagse examentraining kost € 177,00.

Informeer mij later
Klik hier als je later in het jaar geïnformeerd wilt worden over examentrainingen.

In de praktijk
Ben je benieuwd hoe een examentraining van Lyceo eruit ziet? Klik dan hier

Heb je vragen of wil je meer informatie over de examentrainingen? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar: 071-79 000 40.

Over Lyceo 
Lyceo is de meeste gevraagde examentrainer van Nederland en samen met haar kennispartners tevens de grootste aanbieder van huiswerkbegeleiding en bijles. Lyceo helpt jaarlijks duizenden scholieren bij de voorbereiding op hun examens. Lyceo is groot in persoonlijke aandacht.

 

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

Bezoekadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Postadres
Prinses Julianastraat 66

8019 AX Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.