Landstede Groep

Naar het CCC

Er gaat een wereld voor je open als je naar het voortgezet onderwijs gaat. Als je van de basisschool naar de eerste klas gaat, verandert er veel. Op het CCC begeleiden we jou bij alle nieuwe stappen.

We bieden jou een plezierige en uitdagende leeromgeving, waarin je kunt groeien, zelfvertrouwen krijgt, je talent ontwikkelt, jezelf kunt ontplooien en waar jij je snel thuis voelt. Ontdek meer over het CCC in onderstaande animatie.

Introductieperiode 
In het begin van het jaar heb je een introductieperiode. Je leert je klasgenoten en een groot aantal andere leerlingen en docenten goed kennen. En zij jou! 

Wereldvakken
Op het CCC vinden we het belangrijk dat je leert vanuit jouw interesse. Dat kan bij onze Wereldvakken! Deze vakken volg je in klas 1 en 2, twee uur per week. Je leert hier door te doen, met praktische opdrachten en excursies. Welk Wereldvak je volgt, bepaal je helemaal zelf. We hebben Wereldvakken op het gebied van sport, techniek, media en kunst.  Lees meer over de Wereldvakken.

Lees meer over de Wereldvakken.

Goede begeleiding
Als klas heb je een eigen mentor die jou wegwijs maakt op school. De mentor is ook de contactpersoon tussen het CCC en thuis en komt op huisbezoek. Ook zijn er leerling-mentoren: dit zijn vierde- of vijfdejaars leerlingen die jou en je klas helpen met van alles en nog wat. Deze leerling-mentoren voeren regelmatig gesprekjes en zijn bijvoorbeeld aanwezig bij de introductie en andere gezellige activiteiten.

Voorlichtingsmomenten
Nieuwsgierig naar het CCC en wil je meer informatie of de sfeer komen proeven? Je bent van harte welkom tijdens onze voorlichtingsmomenten. We maken graag kennis met je! Lees meer over de voorlichtingsmomenten.

Lees meer over de voorlichtingsmomenten.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

Uw zoon/dochter ziek of afwezig melden? Neem dan contact met ons op via: 
receptie_ccc@hetccc.nl 

Bezoekadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Postadres
Postbus 1115
8001 BC Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.

Parkeermogelijkheden