Landstede Groep

Aanmelden

Het aanmeldingsformulier voor onze school krijg je van je juf of meester van groep 8. Als hij/zij deze formulieren niet heeft, dan kun jij (of één van je ouders) het formulier ook downloaden (onderaan deze pagina).

Leerlingen die van dezelfde basisschool komen worden (voor zover ze hetzelfde soort onderwijs gaan volgen) bij elkaar in de klas geplaatst. Wil je heel graag in de klas bij iemand die van een andere school komt, dan kun je dat doorgeven aan de heer Oskam. Hij is teamleider van de onderbouw en hij stelt ook de klassen samen.

Voor de ouders
Op de basisscholen in Zwolle en omgeving zijn formulieren aanwezig om uw kind aan te melden. Aanmelden is mogelijk tot één april. Definitief bericht over plaatsing ontvangt u (en/of uw kind) na de meivakantie en een eerste kennismaking zal nog voor de zomervakantie plaatsvinden.

Voor vragen of het aanvragen van het aanmeldingsformulier kunt u ook terecht bij de administratie van het Carolus Clusius College. Dit kan telefonisch: (088) 850 75 00 of via mail: info@hetccc.nl.

U kunt het aanmeldformulier ook zelf downloaden. Het formulier kan digitaal worden ingevuld en moet daarna worden geprint, ondertekend en opgestuurd worden naar:

Carolus Clusius College
Prinses Julianastraat 66
8019 AX Zwolle


Aanmeldformulier brugklas 2019-2020

Meld je je aan voor Orfeo of International School Zwolle? Dan kun je dit op het formulier aangeven bij 'keuze voor brugklas' (pagina 2, achter Carolus Clusius College).

Aanmeldformulier zij-instroom vanuit vo naar het CCC 2019-2020

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

Bezoekadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Postadres
Prinses Julianastraat 66

8019 AX Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.