Landstede Groep

Aanmelden

Het aanmeldingsformulier voor onze school krijg je van de leraar van groep 8. Je kunt het formulier ook downloaden, onderaan deze pagina.

Leerlingen van dezelfde basisschool plaatsen we, voor zover ze hetzelfde soort onderwijs gaan volgen, bij elkaar in de klas. Wil je heel graag in de klas bij iemand die van een andere school komt, dan kun je dat aan ons doorgeven.

Voor de ouders
Op de basisscholen in Zwolle en omgeving zijn formulieren aanwezig om uw kind aan te melden. Aanmelden is mogelijk tot 1 april. Definitief bericht over plaatsing ontvangt u en/of uw kind na de meivakantie. Een eerste kennismaking vindt voor de zomervakantie plaats.

Voor vragen of het aanvragen van het aanmeldingsformulier kunt u ook terecht bij de administratie van het Carolus Clusius College. Dit kan telefonisch: (088) 850 75 00 of via mail: info@hetccc.nl.

U kunt het aanmeldformulier ook zelf downloaden. Het formulier kan digitaal worden ingevuld en moet daarna worden geprint, ondertekend en opgestuurd worden naar:

Carolus Clusius College
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Aanmeldformulier brugklas 2021-2022

Meld je je aan voor Orfeo of International School Zwolle? Dan kun je dit op het formulier aangeven bij 'keuze voor brugklas' (pagina 2, achter Carolus Clusius College).


Zij-instroom

Wil je de bovenbouw van het havo of vwo op het CCC volgen? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in:

Aanmeldformulier zij-instroom vanuit vo naar het CCC 2021-2022

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

Uw zoon/dochter ziek of afwezig melden? Neem dan contact met ons op via: 
receptie_ccc@hetccc.nl 

Bezoekadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Postadres
Postbus 1115
8001 BC Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.

Parkeermogelijkheden