Landstede Groep

Voorlichtingen

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool en ben je aan het bekijken naar welke middelbare school jij gaat? Kom dan met je ouders naar het CCC. Je bent van harte welkom!

Online Open Huis: donderdag 28 januari 2021

Vanwege de coronamaatregelen organiseren we het Open Huis dit jaar online. Op donderdag 28 januari 2021 nemen we je mee in onze school. Leerlingen en docenten vertellen je over onze school, bijvoorbeeld over hoe een schooldag er uit ziet en hoe je merkt dat het CCC een Wereldschool is. 

Daarnaast heb je de mogelijkheid om een aantal online proeflesjes te volgen, wordt er voorlichting gegeven over passend onderwijs/route 66 en de zij-instroom (voor havo/vwo 3 naar 4) en kun je al jouw vragen stellen aan onze leerlingen en docenten via de chat. Bekijk hier het volledige programma en een overzicht van de proeflesjes

Het Online Open Huis vindt plaats van 15.30 - 17.00 uur en van 18.30 - 20.00 uur.

Meld je hier aan voor het Online Open Huis
(klik vervolgens op 'meer laden' om je aan te melden)

Let op: je kunt je aanmelden voor meerdere onderdelen in het programma. 

Neem digitaal een kijkje in onze school

Alvast nieuwsgierig hoe onze school eruit ziet? Maak een virtuele rondleiding door het CCC! Je kunt een kijkje nemen in lokalen, de aula, je kunt filmpjes bekijken en nog veel meer.

Bekijk ook de filmpjes over de verschillende niveaus op het CCC:

 

Meelooplessen voor leerlingen uit groep 8

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten om de geplande meelooplessen te laten vervallen. De leerlingen die zich al hebben aangemeld ontvangen hierover persoonlijk bericht. We vinden het jammer dat we je de komende periode niet kunnen ontvangen op onze school. Uiteraard willen we je helpen bij het maken van een passende keuze voor een middelbare school. We nodigen je van harte uit voor het Online Open Huis op 28 januari waar je een aantal online proeflesjes kunt volgen.

 

Extra informatieavond

Donderdag 11 februari 2021 19.00 – 21.00 uur

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

Uw zoon/dochter ziek of afwezig melden? Neem dan contact met ons op via: 
(088) 850 75 50

Bezoek- en postadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.

Parkeermogelijkheden