Landstede Groep

Kom naar de informatieavonden voor groep 8

09-11-2017

Op donderdag 16, woensdag 22 en donderdag 23 november vinden op het Carolus Clusius College (CCC) de informatieavonden plaats voor leerlingen die volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan. Deze avonden zijn speciaal bedoeld om toekomstige vo-leerlingen op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een opleiding. De leerlingen zijn met hun ouders om 19.30 uur van harte welkom op het CCC (ingang Kamperweg, inloop vanaf 19.15 uur).

Op het CCC kunnen leerlingen terecht voor vmbo-tl, havo, atheneum en internationaal gymnasium Orfeo. Het CCC biedt zowel regulier als tweetalig onderwijs. Welke richting leerlingen ook kiezen, het CCC zorgt ervoor dat zij op elk niveau worden uitgedaagd, zodat leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen en onderwijs kunnen volgen dat bij hen past.

Het CCC organiseert informatieavonden op:

  • donderdag 16 november, informatieavond havo/atheneum
  • woensdag 22 november, informatieavond vmbo-tl/havo
  • donderdag 23 november, informatieavond atheneum en gymnasium

Ontdek de wereld, ontdek het CCC
Op het CCC gaat er een wereld voor leerlingen open. Zij leren op eigen benen te staan, grenzen te verleggen, nieuwe gebieden en interesses te ontdekken. Er zijn allerlei activiteiten die met de wereld om ons heen te maken hebben, zowel in de lessen als daarbuiten.

Leerlingen krijgen regelmatig de kans om over de grenzen heen te kijken en de wereld te ontdekken. Dit kan tijdens de excursies, buitenlandse studiereizen en uitwisselingen, maar ook tijdens de lessen zijn er (online) projecten met leerlingen uit andere landen. Ook biedt het CCC de mogelijkheid om internationaal erkende taaldiploma’s te halen en Wereldvakken te volgen. Zo krijgen leerlingen op het CCC meer dan een diploma. Wij leiden hen op tot wereldburger!

Aanmelden
Meld je hier aan voor de informatieavonden.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

Bezoekadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Postadres
Prinses Julianastraat 66

8019 AX Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.