Landstede Groep

Mevrouw Drok draagt op Prinsjesdag door studenten gemaakte hoed

18-09-2018

Onze directrice Jacqueline Drok is vandaag aanwezig bij Prinsjesdag. Zij draagt een speciale hoed gemaakt door eerstejaars studenten van de opleiding Fashion & Design van Landstede MBO. Zij hebben de hoed in hun eerste studieweek gemaakt.

Dat je uitgenodigd bent voor deze dag is al erg bijzonder. Jacqueline vergezelt haar man, Tweede Kamerlid Wim-Jan Renkema, in Den Haag. “Natuurlijk gaat het om de inhoud van de Troonrede. Toch merk je ook dat er altijd aandacht is voor de traditie van de hoeden die de dames dragen. De creaties worden volop bekeken en kennen vaak een bijzonder verhaal”, vertelt Jacqueline. “Het mbo-onderwijs mag meer aandacht krijgen. Er worden daar hele mooie dingen gedaan. Dit is ook een manier om dat te kunnen doen. Ik vertel met trots dat studenten van mijn eigen onderwijsgroep deze hoed hebben gemaakt.”

Met trots draagt Jacqueline de hoed vandaag. “In je allereerste studieweek direct deze opdracht aannemen, dat vind ik lef hebben. Zij durven te laten zien wat ze kunnen. In een korte tijd is er heel mooi werk geleverd.”

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

Bezoekadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Postadres
Prinses Julianastraat 66

8019 AX Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.