Landstede Groep

Team Nova-CCC neemt deel aan First Lego League

27-11-2017

Afgelopen vrijdag 24 november vond de jaarlijkse First Lego League plaats. Team Nova-CCC nam ook dit jaar weer met vol enthousiasme mee.

Het was een fantastische dag. Zowel voor ons deelnemende team als de supporters van de technoscience klas 1. Ons team deed enorm zijn best, maar we hebben nog wat meer ervaring nodig om onze concurrenten te verslaan. Wel hebben we de prijs voor het beste spandoek gewonnen. We hadden er wel drie! Daar zijn de supporters druk mee geweest.

Voor alle leerlingen waren er tussen de wedstrijden door allerlei leuke workshops op technisch en technologisch gebied. De leerlingen konden werken met 3d pennen, lassen, solderen, een printplaatje maken, verschillende spelletjes doen, een robot monteren en nog veel meer. Het geheel was heel goed georganiseerd. Onze leerlingen hebben zich geen moment verveeld en hebben heel veel geleerd.

Ons project werd goed verdedigd. We hebben nagedacht en oplossingen bedacht over medicijnen in het drinkwater. De jury was onder de indruk van de oplossingen.

Al met al een super dag en volgend jaar doen we zeker weer mee!

 

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

Bezoekadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Postadres
Prinses Julianastraat 66

8019 AX Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.