Landstede Groep

Trots op de eindexamenleerlingen

30-06-2017

De eindexamens en herkansingen zijn voorbij en alle uitslagen zijn bekend. Het Carolus Clusius College kan met trots zeggen dat een grote meerderheid van de eindexamenleerlingen is geslaagd voor het vwo, havo of vmbo-tl. Tien leerlingen van het CCC zijn zelfs cum laude geslaagd. ‘We zijn ontzettend trots op al onze eindexamenleerlingen, maar ook op de docenten die hen begeleid hebben naar het eindexamen’, aldus Jacqueline Drok, directeur van het CCC.

Tien vmbo-tl leerlingen Tabitha Langeler, Ine Marije Mulder, Mirre Schuurman, Jan Zieleman, Pim van Achthoven en Kaylee van Ester slaagden cum laude. Daarnaast zijn ook alle vmbo-tl leerlingen die het aardrijkskunde examen moesten herkansen, wegens een onvolkomenheid van de school, geslaagd. In totaal is 98% van de vmbo-tl leerlingen geslaagd.

Ook op de havo en het vwo zijn goede resultaten behaald en slaagden vier leerlingen cum laude. In totaal mag 92% van de havo-leerlingen het diploma in ontvangst nemen, waaronder Dion Groenink en Ruben van der Kamp die cum laude slaagden.

Op het vwo behaalden Emiel Slootman en Jasper Koopman het diploma cum laude. 87% van de vwo-leerlingen slaagden en nemen begin juli het diploma in ontvangst.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

Ons bezoekadres:
Carolus Clusius College
Prinses Julianastraat 66
8019 AX Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.