Landstede Groep

International School Zwolle

Wil jij jouw opleiding op het voortgezet onderwijs tweetalig volgen in een internationale omgeving? Dan is de internationale leerroute van het Carolus Clusius College iets voor jou!

Je volgt het vmbo-tl/havo, havo/atheneum of atheneum volgens een internationaal erkend onderwijsprogramma op International School Zwolle. Je leert door middel van projecten en je krijgt de kans om de wereld te ontdekken.

Tweetalig onderwijs
Op International School Zwolle volg je het onderwijs tweetalig. Je klasgenoten, jij en de docenten spreken Engels en ook de boeken zijn Engelstalig. Tweetalig onderwijs bieden we aan op alle niveaus. Je volgt dan alle vakken, op het vak Nederlands na, in het Engels.

IMYC
Kies je voor de internationale leerroute van het Carolus Clusius College? Dan volg je in klas 1 tot en met 3 alle vakken volgens een internationaal erkend onderwijsprogramma (International Middle Years Curriculum). Dit betekent dat je op een interactieve en praktische manier met de theorie uit de lessen aan het werk gaat.

Elke zes weken leer je, op je eigen niveau, binnen een nieuw thema, ook wel Big Idea genoemd. Binnen het Big Idea volg je, naast de reguliere vakken, de basisvakken Science, Art, ICT, History, Design & Technology, Physical Education, Geography, English, Dutch en Religious Education. Het voordeel hiervan is dat je verbanden leert te leggen tussen de vakken, zodat je de lesstof beter begrijpt.

Ontdek meer over International School Zwolle

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

Bezoekadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Postadres
Prinses Julianastraat 66

8019 AX Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.