Landstede Groep

JamF School

De iPad van de leerlingen in klas 1 t/m 3 en 4TL wordt door school beheerd met een Mobile Device Manager (MDM)-systeem, dat JamF School heet. Dit programma zorgt ervoor dat we leerlingen apps, weblinks en leerstof kunnen sturen, informatie met elkaar kunnen delen en dat we in een veilige digitale leeromgeving kunnen werken. Ook kunnen docenten op school de bezigheden van leerlingen tijdens de les volgen, eenvoudig documenten delen en apps in- en uit te schakelen die nodig zijn in de les.

Het is voor ons belangrijk om hierin transparant te zijn. Het biedt ons, maar ook de leerling, de gelegenheid om op een optimale manier gebruik te maken van de iPad in het onderwijs.

Het is goed om te weten dat wij op geen enkele wijze toegang hebben tot de persoonlijke informatie en media (foto’s, video’s etc.) op de iPad van de leerling en het beheer gebeurt alleen op reguliere schooldagen tussen 08.00 en 16.00 uur. Daarbuiten (ook in de vakanties) zijn er geen resticties en is de iPad vrij om te gebruiken voor privédoeleinden. 

Thuis kunt u gebruik maken van JamF Parent waarmee u met één klik apps (tijdelijk) kunt verbergen, zodat er onder het studeren minder afleidingen zijn. Verder is het bijvoorbeeld ook mogelijk om op basis van tijdstip apps te blokkeren (bijvoorbeeld wanneer er geslapen moet worden).
U kunt een ouder-account aanvragen door uw gegevens in dit formulier in te vullen. Meer informatie over de werking van Jamf Parent vind u in de handleiding.

Stel je vraag

Contact

Uw zoon/dochter ziek, beter of absent melden? Klik op Verzuim, rechtsboven op deze pagina.

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00 (bereikbaar op schooldagen van 07.45 - 16.30 uur).
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

Meer over de bereikbaarheid tijdens de zomervakantie leest u hier.

Bezoekadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Postadres
Postbus 1115
8001 BC Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.

Parkeermogelijkheden