Dit is Carolus Clusius

Onze school is een wereldschool en daarom past de naam van de Franse geleerde Carolus Clusius zo goed bij het CCC. Hij had voortdurend contact met het buitenland en reisde ook veel, zelfs als mentor van enkele jongeren. Bij ons op school heb je de mogelijkheid om een buitenlandse reis te maken en heb je contacten met het buitenland.

Carolus Clusius was een geleerd man die op veel gebieden onderzoek deed en kennis uitwisselde. Op school leer je ook van alles. Maar dat hoeft niet alleen uit boeken te zijn. Het kan ook door middel van onderzoek en uitwisseling van kennis. En dat hoeft echt niet alleen maar in het buitenland te zijn, dat kan ook in de buurt van de school.

Onze school neemt een voorbeeld aan Carolus Clusius. Het is een school die net zo ruimdenkend en ondernemend wil zijn. Reizen om kennis op te doen en te delen, dichtbij en ver weg. Carolus Clusius is een wereldnaam voor onze wereldschool!

Uw zoon/dochter ziek of afwezig melden? Neem dan contact met ons op via:

Bezoek- en postadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.