Waar staan we voor?

We zijn een christelijk geïnspireerde wereldschool. Vanuit die inspiratie willen we van betekenis zijn voor onze omgeving en werken aan de talentontwikkeling van onze leerlingen en medewerkers. We hebben respect voor de eigenheid van mensen, we willen elkaar ontmoeten, aandacht hebben voor zingeving en we voelen ons verantwoordelijk voor onszelf, de ander en de samenleving.

Wat betekent leren voor ons?
Leren is een continu proces. Als we willen dat informatie omgezet wordt in kennis is het belangrijk dat:

• je zelf kunt ervaren en doen
  • je leert samenwerken
  • je weet wat je vaardigheden zijn en hoe je ze gebruikt

Vanaf dag één helpen we leerlingen om zich prettig te voelen bij wat ze doen en hun zelfvertrouwen te vergroten. Wij bieden een leuke en uitdagende leeromgeving waarin leerlingen kunnen groeien en zich kunnen ontplooien.

Christelijke identiteit
We zijn een school met een christelijke identiteit. Dat zie je terug in een dagelijks bezinningsmoment in de klas, in de viering van christelijke feesten en in het vak Godsdienst dat je in elk leerjaar krijgt. Dit artikel geeft goed weer hoe de godsdienstles ingevuld wordt.

Je hoeft geen christelijke achtergrond te hebben om je bij ons thuis te voelen. We vinden het belangrijk dat we elkaars overtuiging respecteren en dat we belangstelling hebben voor wat een ander vindt en voelt. Dat past bij ons als christelijke wereldschool.

Uw zoon/dochter ziek of afwezig melden? Neem dan contact met ons op via:
receptie_ccc@hetccc.nl

Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

8001 BC Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.

Parkeermogelijkheden