Landstede Groep

Docent Wiskunde, 1e graads


Aanvang
1 februari 2021
Benodigde opleiding
Een 1e graads onderwijsbevoegdheid
Omvang functie
0.8 fte
Sluitingsdatum
29 november 2020
Locatie
Carolus Clusius College
Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Carolus Clusius College (CCC) is een school die midden in de wereld staat: een Wereldschool die het belangrijk vindt dat leerlingen wereldwijs worden, zodat ze goed voorbereid zijn op de internationaal georiënteerde maatschappij en op een respectvolle manier omgaan met de wereld om hen heen. Leerlingen kunnen op het CCC terecht voor regulier en tweetalig onderwijs op het vmbo-tl, havo, atheneum en gymnasium Orfeo (alleen tweetalig onderwijs).

Er zijn veel projecten waar de thema’s van UNESCO centraal staan, uitwisselingen en excursies, de Wereldvakken voor de onderbouw en de mogelijkheid om internationaal erkende taalcertificaten te halen. Ook tijdens de lessen besteden we veel aandacht aan Europa en de wereld. Met al deze activiteiten leren onze leerlingen op eigen benen te staan, grenzen te verleggen en interesses te ontdekken. Op het Carolus Clusius College leren leerlingen dus niet alleen voor een diploma. Wij leiden hen op tot wereldburger!

Het CCC is een christelijke school met een open karakter. We willen van waarde zijn voor onze omgeving. Dat zie je bij ons op school terug tijdens de bezinningsmomenten en vieringen. Als Wereldschool bieden we daarnaast volop ruimte aan mensen met een andere overtuiging.

We werken op het CCC aan de ontwikkeling van de talenten van onze leerlingen en medewerkers. We bieden een uitdagende leeromgeving waarin men kan groeien en zichzelf kan ontplooien.

Wat ga je doen?

Vanwege het vertrek van een collega, zijn wij op zoek naar een docent wiskunde 1e graads.
Heb jij een onderwijsbevoegdheid? Heb je affiniteit met het wereldschoolprofiel van onze school? Ben jij enthousiast, neem jij initiatief, kun jij goed samenwerken (teamplayer) en ben je ontwikkelingsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen deze functie geef je les in de bovenbouw van het havo en vwo.

Wat breng je mee?

  • Een 1e graads onderwijsbevoegdheid
  • Affiniteit met het wereldschoolprofiel van de school

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende leeromgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontplooien, een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast, en salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO-VO

.

De sollicitatieprocedure

Neem voor meer informatie over de vacature en de school contact op met de teamleider van het vwo-bovenbouwteam dhr. W. Moleman (wmoleman@hetccc.nl) of bij mw. G. van Faassen-Brouwer, taakhouder HRD (gvanfaassen@hetccc.nl).

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag voor 30 november 2020 via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt de brief richtenaan mevr. C. Lachenal, directiesecretaresse

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Solliciteer


Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

Uw zoon/dochter ziek of afwezig melden? Neem dan contact met ons op via: 
(088) 850 75 50

Bezoek- en postadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.

Parkeermogelijkheden