Landstede Groep

Vrienden van het CCC

Internationaal georiënteerd en ondernemend onderwijs staat bij het Carolus Clusius College hoog in het vaandel. Het CCC leidt leerlingen namelijk niet alleen op voor een diploma, maar ook tot ondernemende wereldburgers, die het vermogen hebben om iets teweeg te brengen dat vernieuwend en grensverleggend is. We stimuleren leerlingen om ondernemend te zijn, ‘op dingen af te gaan’, fouten te maken en daarvan te leren, zodat ze hun zelfvertrouwen vergroten. Als school willen wij de brug slaan tussen onderwijs en ondernemerschap. Dit doen we met de vrienden van het CCC: het platform waarmee we het gat tussen het onderwijs en het bedrijfsleven dichten. Want samen met u maken we het onderwijs!

Vrienden van het CCC: wie zijn dat?
De vrienden van het CCC zijn bijvoorbeeld ondernemers maar ook de ouders van CCC-leerlingen die met kennis, kunde en ervaring willen bijdragen om leerlingen optimaal voor te bereiden op de banen van de toekomst.

Waar houden wij ons mee bezig?
De vrienden van het CCC stimuleren ondernemerschap binnen het onderwijs van het CCC. Wij willen leerlingen de ondernemersvaardigheden bieden die zij nodig hebben voor nu, maar ook voor in de toekomst. Daar hebben wij uw hulp bij nodig! Het stimuleren van ondernemerschap kan op verschillende manieren, zoals: het geven van een gastles of masterclass, het bieden van of bemiddelen bij stageplekken, meeloopdagen en bedrijfsbezoeken. Maar ook door ons financieel te ondersteunen om meer voor leerlingen te kunnen bieden. Door het opzetten van projecten die het ondernemerschap binnen het onderwijs stimuleren. Of door de denkkracht van leerlingen in te zetten bij een vraagstuk binnen uw onderneming.

Waarom vriend worden?
• Geef samen met de andere vrienden van het CCC het ondernemende onderwijs vorm.
• Deel uw kennis en kunde met het onderwijs en ontdek welke kennis wij met u kunnen delen.
• Interesseer de nieuwe generatie ondernemers en werknemers voor uw vakgebied.
• Zet de nieuwe generatie ondernemers in binnen uw organisatie.
• Vergroot de naamsbekendheid van uw onderneming en verbreed uw netwerk tijdens de netwerkbijeenkomsten.

Meld u aan als vriend!
Wilt u uw bijdrage leveren aan het onderwijs van de toekomst op het CCC? Meld u dan via het aanmeldformulier aan als vriend van het CCC! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via vriendenvanhetccc@hetccc.nl.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

Uw zoon/dochter ziek of afwezig melden? Neem dan contact met ons op via: 
(088) 850 75 50

Bezoek- en postadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.

Parkeermogelijkheden