Landstede Groep

Voorlichtingen

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool en ben je aan het kijken naar welke middelbare school je gaat? Wij nodigen je uit om een kijkje te komen nemen op het CCC. 

Open Huis

We kunnen niet wachten om je te zien op ons Open Huis op woensdag 29 november van 16.00-21.00 uur. Neem je vader, moeder en klasgenoten mee en proef de sfeer op het CCC. Maak kennis met de docenten en leerlingen, ga op ontdekkingsreis door de school en beleef alvast wat van de nieuwe vakken die je krijgt op het voortgezet onderwijs. Wil je weten of tweetalig (Engels) onderwijs wat voor je is? Ook dat ontdek je tijdens het Open Huis. Op het Open Huis staat beleven en sfeer proeven voorop. Aanmelden kan vanaf 1 oktober. 

Meelooplessen

Op donderdag 11 januari en dinsdag 16 januari organiseren we meelooplessen. Beleef hoe het is om les te krijgen in de brugklas. Je kunt je opgeven voor een 'gewone' meelooples. Maar als je wilt weten hoe het is om in het Engels les te krijgen, volg dan de tweetalige meelooples. Weten of gymnasium en dan met de name de klassieke talen wat voor je is? En dat in het Engels? Geef je dan op voor een meelooples gymnasium. Aanmelden kan vanaf 1 oktober. 

Donderdag 11/1

14.30-15.15 reguliere meelooples

15.30-16.15 tweetalige meelooples

Dinsdag 16/1

14.30-15.15 gymnasium Orfeo meelooples

15.30-16.15 reguliere meelooples

Informatieavond

Op dinsdag 16 januari van 18.30-20.30 uur organiseren we een informatieavond. Op deze informatieavond vertellen we je meer over onderwijs op het CCC en de verschillende niveaus die je bij ons kunt doen. Deze avond staat in het teken van informatie verkrijgen, zodat je na afloop weet wat je kunt verwachten als je kiest voor het CCC. Aanmelden kan vanaf 1 oktober. 

Ben je alvast aan het kijken of het CCC ook jouw middelbare school wordt? Kijk dan naar Hidde en Alieke, zij nemen je alvast mee.

Neem digitaal een kijkje in onze school

Alvast nieuwsgierig hoe onze school eruit ziet? Maak een virtuele rondleiding door het CCC! Je kunt een kijkje nemen in lokalen, de aula, je kunt filmpjes bekijken en nog veel meer.

Bekijk ook toffe filmpjes van onze niveaus en vakken:

 

 

 

Stel je vraag

Contact

Uw zoon/dochter ziek, beter of absent melden? Klik op Verzuim, rechtsboven op deze pagina.

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00 (bereikbaar op schooldagen van 07.45 - 16.30 uur).
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

Meer over de bereikbaarheid tijdens de zomervakantie leest u hier.

Bezoekadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Postadres
Postbus 1115
8001 BC Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.

Parkeermogelijkheden