Landstede Groep

Zij-instroom

Als je nu havo of atheneum op het Agnieten College in Wezep of Zwartsluis volgt, moet je na het derde jaar een andere school kiezen waar jij je opleiding af kunt maken. Op het CCC ben je van harte welkom.

Je begint dan in 4 havo of 4 atheneum in een klas waar iedereen nieuw is. Sommige leerlingen zijn nieuw op school en komen net als jij van het Agnieten College. Maar ook voor leerlingen die al langer op het CCC zitten, is deze klas nieuw. Omdat elke leerling nu een eigen vakkenpakket heeft, zijn alle klassen opnieuw ingedeeld. Vanaf havo-4 en atheneum-4 zit je in de bovenbouw en krijg je vooral les van docenten die alleen in de bovenbouw lesgeven. Dus ook voor de docenten zijn de klassen nieuw. Dat zorgt ervoor dat jij je gauw thuis voelt in de klas. 

Aan het begin van het nieuwe schooljaar beginnen alle leerlingen die nieuw op het CCC zijn een uur eerder en maak je alvast kennis met je mentor. In je nieuwe klas wordt je aan een leerling gekoppeld die jou helpt om wegwijs te worden in de school. 

In februari organiseren we altijd een meeloopdag voor jouw klas zodat je alvast sfeer kunt proeven. Meer informatie hierover krijg je te zijner tijd van je mentor. 

Bekijk alvast de pakketkeuzeformulieren voor havo-4 en atheneum-4

Kom je van een andere school en wil je instromen op het CCC? Stuur dan een mail met meer informatie naar info@hetccc.nl en de juiste teamleider neemt contact met je op. 

 

Stel je vraag

Contact

Uw zoon/dochter ziek, beter of absent melden? Klik op Verzuim, rechtsboven op deze pagina.

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00 (bereikbaar op schooldagen van 07.45 - 16.30 uur).
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

In geval van nood tijdens de voorjaarsvakantie kunt u mailen naar jhelmholt@hetccc.nl

Bezoekadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Postadres
Postbus 1115
8001 BC Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.

Parkeermogelijkheden