Landstede Groep

Onderwijskorting bij Amac

Onderwijskorting voor het CCC bij elke aankoop bij Amac
Sinds 2021 is het mogelijk om bij Amac voor thuis Apple producten aan te schaffen met de CCC- onderwijskorting. De onderwijskorting die Apple zelf geeft is 3%, maar Amac geeft individuele orders van het CCC die thuis worden bezorgd 4% korting op iPads, 7% op Macs en 5% op accessoires.

Om hier gebruik van te maken, kunt u naar de gewone webstore van Amac gaan op https://www.amac.nl , maar moet u bij het aanmaken van een Amac-account niet uw eigen, maar het mailadres van uw zoon/dochter van school gebruiken. De korting wordt dan gelijk verrekend.

Een nieuwe iPad voor school bestellen
De apparaten die in de webstore van Amac worden besteld, komen niet in Jamf SCHOOL terecht. Wilt u een nieuwe iPad voor uw zoon/dochter bestellen die naar de brugklas gaat, gebruik dan de speciaal daarvoor ingerichte webshop van het CCC en Amac: https://ccc.amac.nl/
De iPad die daar besteld wordt is 10% goedkoper en komt wél in Jamf SCHOOL terecht.

Is de webshop van Amac en het CCC (tijdelijk) niet beschikbaar, dan kunt u via apple_ccc@hetccc.nl een nieuwe iPad voor school bestellen. Deze wordt dan op school bezorgd en gelijk klaargemaakt om in de les te gebruiken. Via dit mailadres kan er voor de huidige leerlingen ook een nieuwe iPad voor school besteld worden (bijvoorbeeld als deze is stuk gegaan). Ook dan is de iPad 10% voordeliger en komt gelijk in Jamf SCHOOL terecht.

Amac nu ook in Zwolle
Het Zwolse filiaal van Apple-winkel Xando is, net als de winkels in Enschede en Nijmegen, in 2021 overgenomen door onze Apple-partner Amac. Dat betekent dat je  ook daar nu met je school-iPad voor hulp en ondersteuning terecht kan. Voor reparatie van de iPad is het naast opsturen naar Amac nu ook mogelijk om de iPad bij de winkel aan de Diezerpromenade af te geven.

Stel je vraag

Contact

Uw zoon/dochter ziek, beter of absent melden? Klik op Verzuim, rechtsboven op deze pagina.

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00 (bereikbaar op schooldagen van 07.45 - 16.30 uur).
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

Bezoekadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Postadres
Postbus 1115
8001 BC Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.

Parkeermogelijkheden