Landstede Groep

Internationale certificaten

Voor internationale contacten is het belangrijk dat je een andere taal in de praktijk durft te spreken. Je kunt bij ons op school internationaal erkende certificaten halen.

Cambridge
Wil jij jouw Engelse taalvaardigheid op een hoger niveau brengen? Dan kun je op het CCC het internationaal erkende Cambridge-certificaat halen. Daar zijn wel kosten aan verbonden. Wij leiden jou op voor de volgende certificaten: First Certificate in English, Certificate in Advanced English en Certificate in Proficiency in English. Wil je hier meer over weten? Stel jouw vraag aan je docent(e) Engels. 

Delf Scolaire
DELF staat voor ‘Diplôme d’Etudes en Langue Française’. In deze lessen word je voorbereid op DELF-junior, een internationaal erkend taalexamen op ERK-niveau A2 = actieve basisgebruiker. Als je besluit om deel te nemen aan DELF, dan kom je in een apart cluster met leerlingen uit de derde klas. Je krijgt één uur per week les en Frans is de voertaal.

Aan het einde van de derde klas maak je het officiële DELF-examen. Daar zijn wel kosten aan verbonden. Het bijbehorende DELF-diploma is onbeperkt geldig en wordt overal ter wereld erkend. Heb je interesse of heb je nog vragen? Stel ze aan je docent(e) Frans!

Stel je vraag

Contact

Uw zoon/dochter ziek, beter of absent melden? Klik op Verzuim, rechtsboven op deze pagina.

Ons telefoonnummer: (088) 850 75 00 (bereikbaar op schooldagen van 07.45 - 16.30 uur).
Ons e-mailadres: info@hetccc.nl

In geval van nood tijdens de voorjaarsvakantie kunt u mailen naar jhelmholt@hetccc.nl

Bezoekadres
Kamperweg 1
8019 AV Zwolle

Postadres
Postbus 1115
8001 BC Zwolle

Plan hier de route naar het CCC.

Parkeermogelijkheden